Over ons

“De financieel-fiscale huisdokter voor het mkb”

 Triple A Accountants & Adviseurs

“Je moet ons zien als de financiële en fiscale huisdokter voor het mkb”, zegt accountant drs. Erik J.A.F. van Buul RA. Hij is in januari 2008 begonnen met Triple A, dat naast de verplichte nummers als jaarrekeningen en aangiftes, vooral van toegevoegde waarde wil zijn. “De klik met de klant is essentieel. Zonder deze betrokkenheid zijn cijfers koud en loop je als ondernemer achter de feiten aan.”

 Triple A is een kwaliteitsaanduiding en een naam die met zorg is gekozen. “We zijn het eerste accountantskantoor dat ook het predicaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen draagt,” vertelt de 41-jarige Van Buul. Van Buul vaart een afwijkende koers. “We willen het op onze manier doen, bewust en doordacht, persoonlijk en dicht bij de cliënt. Onze ideeën zijn door anderen tegen het licht gehouden. Misschien vragen we iets geks, wilden we iets onmogelijks. Maar de conclusie is helder: hier is behoefte aan.”

Commitment

Allereerst heeft Van Buul ook zelf scherpe keuzes gemaakt. Gepokt en gemazeld draagt Triple A duidelijke waarden en principes uit. Zo vragen ze ook van opdrachtgever een commitment in de samenwerking, in het belang van beiden. “Hoe meer iemand zich in fiscale en administratieve zaken verdiept, hoe meer onze expertise tot zijn recht kan komen. Het wordt er allemaal makkelijker en prettiger door. “ Bovendien is het Van Buul ook echt te doen om het welzijn van de ondernemer. Een soort van negen-tot-vijf mentaliteit is daarom zo slecht nog niet. “Met een beetje ruimte in je leven als ondernemer kun je ook op sociaal en/of maatschappelijk vlak iets blijven betekenen. Het wordt menslievender en je behoudt energie om – als het echt nodig is – iets extra’s te doen.” De meest gunstige financieel fiscale oplossing is volgens Triple A dus niet altijd de beste. “Misschien voel jij je er wel helemaal niet prettig bij, ervaar je stress of verlies je het overzicht. Niet iedereen is geschikt om 24 uur per dag op het randje te lopen. “

Proactief

Het “partnership” met de ondernemer vertaald zich bij Triple A in een proactieve houding en een ruimere dienstverlening. “We wilden klanten leren kennen en met ze mee-ondernemen. Het gaat om het totaalplaatje. Wat doet iemand precies, waar wil hij heen? Daarvoor moet je elkaar vaker dan één keer per jaar zien en spreken. En hoe meer mensen ons vertellen en met ons meedoen, hoe beter wij ze kunnen helpen.

“We willen klanten leren kennen en met ze mee-ondernemen. Het gaat om het totaalplaatje”

Dan krijg je lagere facturen met een hoge rendementswaarde. En daar wordt iedereen blij van. “Tot slot is Triple A door de beschikbare informatietechnologie laagdrempelig en staat efficiency hoog in het vaandel. “Klanten kijken via het eigen webportaal continue mee naar de eigen bedrijfsresultaten en ruim 95 procent van de consults handelt Van Buul zelf af.” Triple A zit in het centrum van Hilversum. We hebben voldoende parkeerplaatsen en zijn dus makkelijk bereikbaar vanuit heel ’t Gooi. Nieuwsgierig geraakt? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

Triple A Accountants B.V.

Veerstraat 29 A, Hilversum

Postbus 290, 1200 AG  Hilversum

T: 035-6230532  M: 06-20929387

E: info(ad)triple-a-accountants.nl